Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Freek Vonk Litteken Arm - ZIEN: eerste beelden Freek Vonk na haaienaanval

Dr. Freek Vonk - Dr. Freek Vonk
Freek Vonk Litteken Arm

Daar hield hij een flink litteken aan over. Die arm met dat mooie litteken maakt je toch . Dat litteken is wel heul stoer geworden! Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm. Vonk is door een haai gebeten en heeft nu een monsterlijk litteken op zijn arm. Daar hield hij een flink litteken aan over. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat freek vonk door een haai werd gebeten op de bahama's. Ik snap die haai wel. Toch heeft hij nog steeds geen gevoel in zijn arm.

Daar hield hij een flink litteken aan over. Damn, litteken misstaat je niet freek. Dat litteken is wel heul stoer geworden! Die arm met dat mooie litteken maakt je toch . Het is vandaag precies drie jaar geleden dat freek vonk door een haai werd gebeten op de bahama's. Van zo'n lekker uitziende arm . Hij werd toen vier uur lang geopereerd . Ik snap die haai wel. Het is vandaag precies één jaar geleden dat freek vonk werd. De beet van de haai is niet zonder gevolgen gebleven, al kan vonk .

Freek Vonk Litteken Arm . Reef shark attacks Dutch celeb biologist Freek Vonk | NL Times

Reef shark attacks Dutch celeb biologist Freek Vonk | NL Times
Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm. Die arm met dat mooie litteken maakt je toch . Dat litteken is wel heul stoer geworden! 'ik heb alles onder controle, . Het is vandaag precies één jaar geleden dat freek vonk werd. Hij werd toen vier uur lang geopereerd . Bioloog en dierenliefhebber freek vonk ziet nooit beren op de weg, gevaar hoort nu eenmaal bij zijn werk.

Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm.

Toch heeft hij nog steeds geen gevoel in zijn arm. Van zo'n lekker uitziende arm . Ik heb er ook zo eentje alleen andere arm. Bioloog en dierenliefhebber freek vonk ziet nooit beren op de weg, gevaar hoort nu eenmaal bij zijn werk. Daar hield hij een flink litteken aan over. Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm. Ik snap die haai wel. Ik had het nooit zo met freek vonk, maar ik heb er respect voor hoe hij. Het is vandaag precies één jaar geleden dat freek vonk werd. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat freek vonk door een haai werd gebeten op de bahama's.

Die arm met dat mooie litteken maakt je toch . Ik snap die haai wel. Vonk is door een haai gebeten en heeft nu een monsterlijk litteken op zijn arm. Daar hield hij een flink litteken aan over. Jinek vindt het niet verkeerd staan: De beet van de haai is niet zonder gevolgen gebleven, al kan vonk .

Freek Vonk Litteken Arm . Freek Vonk na beet nóg doller op haaien | RTL Boulevard

Freek Vonk na beet nóg doller op haaien | RTL Boulevard
Jinek vindt het niet verkeerd staan: Ik heb er ook zo eentje alleen andere arm. De beet van de haai is niet zonder gevolgen gebleven, al kan vonk . Bioloog en dierenliefhebber freek vonk ziet nooit beren op de weg, gevaar hoort nu eenmaal bij zijn werk. Die arm met dat mooie litteken maakt je toch . Van zo'n lekker uitziende arm . Ik snap die haai wel.

Toch heeft hij nog steeds geen gevoel in zijn arm.

Vonk is door een haai gebeten en heeft nu een monsterlijk litteken op zijn arm. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat freek vonk door een haai werd gebeten op de bahama's. Ik heb er ook zo eentje alleen andere arm. Het is vandaag precies één jaar geleden dat freek vonk werd. Toch heeft hij nog steeds geen gevoel in zijn arm. Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm. Ik had het nooit zo met freek vonk, maar ik heb er respect voor hoe hij. Daar hield hij een flink litteken aan over. Dat litteken is wel heul stoer geworden! Van zo'n lekker uitziende arm .

Het is vandaag precies drie jaar geleden dat freek vonk door een haai werd gebeten op de bahama's. Jinek vindt het niet verkeerd staan: Daar hield hij een flink litteken aan over. Het is vandaag precies één jaar geleden dat freek vonk werd. Dat litteken is wel heul stoer geworden! De beet van de haai is niet zonder gevolgen gebleven, al kan vonk . Van zo'n lekker uitziende arm . Damn, litteken misstaat je niet freek. Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm. 'ik heb alles onder controle, .

Freek Vonk Litteken Arm : Roddeloverzicht: Haai bijt Freek en Beyoncé krijgt baby's

Roddeloverzicht: Haai bijt Freek en Beyoncé krijgt baby's
Hij werd tijdens een duik op de bahama's in zijn arm gebeten door een haai. Die arm met dat mooie litteken maakt je toch . Ik had het nooit zo met freek vonk, maar ik heb er respect voor hoe hij.

Ik snap die haai wel.

De beet van de haai is niet zonder gevolgen gebleven, al kan vonk . Mag ik jullie voorstellen aan de man die drie maanden geleden bijna vier uur bezig is geweest om meer dan 100 hechtingen in mijn arm. Daar hield hij een flink litteken aan over. Damn, litteken misstaat je niet freek. Ik heb er ook zo eentje alleen andere arm.

Freek Vonk Litteken Arm - ZIEN: eerste beelden Freek Vonk na haaienaanval. Damn, litteken misstaat je niet freek. Jinek vindt het niet verkeerd staan: Ik had het nooit zo met freek vonk, maar ik heb er respect voor hoe hij. Ik snap die haai wel.

De beet van de haai is niet zonder gevolgen gebleven, al kan vonk  freek vonk litteken. Bioloog en dierenliefhebber freek vonk ziet nooit beren op de weg, gevaar hoort nu eenmaal bij zijn werk.